Groepsaccommodatie Drenthe voor 10 – 80 personen Groepsaccommodatie in Drenthe met groot zwembad en apart peuterbad

Groepsaccommodatie Drenthe – Omgeving

Gees ligt in zuid-Drenthe. Een gevarieerd gebied met de o.a. de boswachterij Gees, die bekend staat om z’n ongereptheid. Hier vindt u ook natuurgebied de Hooge Stoep. Een bijzonder oud stukje natuur met veel heide en diverse meeuwenvennen. Hier zijn prachtige wandeltochten uitgezet.
De omgeving is tevens bijzonder geschikt voor het uitzetten van speur- en puzzeltocht en voor het houden van bijv. survivaltochten.
Daarnaast staat Drenthe natuurlijk bekend om de vele mooie fietsroutes over een uitstekend en zeer goed onderhouden fietspadennet.
Zuid-Drenthe biedt u tevens mogelijkheden te over voor een dagje uit. Zo liggen het Attractiepark Slagharen en het Wildlands Adverture Zoo in Emmen op korte afstand.
Op de receptie van groepsaccommodatie Wolfkuylen kunt u diverse wandel- en fietsroutes verkrijgen en ligt uitgebreide informatie over de omgeving voor u klaar.

In Gees zijn o.a.
-een ijs salon (Talentie )
– vvv.kantoor in Gees zie www.magichdrenthe.nl
– Bossen in Gees. zie www.staatsbosbeheer.nl
– Pannekoek restaurant (de Zwerfkei)
– Antieck (Kebof )
– Beeldentuin

en natuurlijk nog veel meer.

Camping Drenthe - De Wolfskuylen

Camping Drenthe - De Wolfskuylen

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Sluiten
Instellingen